PRIDE IN PROGRESS

PRIDE IN PROGRESS

Hyvää Pride-viikkoa!

ONNIGOM on ympäri vuoden syrjinnästä vapaa.
Haluamme, että asiakkaillamme ja työntekijöillämme on turvallinen olo olla oma itsensä.

Tunnistamme, että suuri osa asiakkaistamme on nuoria, joten keräsimme pari linkkiä, jotka informoivat ja auttavat LGBTQIA+ henkilöitä.


APUA & INFOA

SINUIKSI Tuki- ja neuvontapalvelu
Pohditko seksuaalista suuntautumistasi, seksuaalisuuttasi, sukupuoli-identiteettiäsi tai sukupuolen ilmaisuasi? Käänny puolemme. Tältä sivulta löydät kaikki tiedot valtakunnallisista palveluistamme.

SUKUPUOLEN MONINAISUUDEN OSAAMISKESKUS
Mietityttääkö sinua sukupuolesi, sukupuolesi ilmaisu tai kehosi piirteet? Oletko jo edennyt korjausprosessissa ja haluat tukea sen miettimiseen? Oletko intersukupuolinen ja pohdit kehonpiirteitäsi tai identiteettiäsi? Tarjoamme maksutonta tukea ja neuvontaa sukupuoleen ja sukupuolen ilmaisuun liittyvissä asioissa lapsille ja nuorille. Tietoa lapsille ja nuorille suunnatusta vertaistuesta täällä. 

LHBTIQ+ -turvapaikanhakijoille, pakolaistaustaisille ja maahanmuuttajataustaisille
Tukikeskustelut, palveluohjaus ja vertaistoiminta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville turvapaikanhakijoille, pakolaistaustaisille ja maahanmuuttajataustaisille:
Yasmin Yusuf, Togerher- työn ja inkluusion asiantuntija.
Puhelinaika tiistaisin klo 11-13 numerossa +35845 1337077, sähköposti yasmin@pride.fi.


AJANVIETTO & VAPAA-AIKA

Nuorten Pride -kahvila Espoo Toiminta on suunnattu 16–25-vuotiaille sateenkaarinuorille ja heidän ystävilleen. Voit tulla piipahtamaan tai viihtyä koko illan! Luvassa on erilaisia teemailtoja toiveiden mukaan sekä vapaata hengailua ja lautapelailua. Tarjolla on myös pientä purtavaa sekä kahvia ja teetä. Nyt myös Discordissa (bit.ly/nuoriespood)

Gaymers’ Night - Tervetuloa avoimiin peli-iltoihin PC-, konsoli- sekä lautapelien parissa! Illat on tarkoitettu peliharrastajille ja niiden aikana keskitytään pelaamiseen yksin tai yhdessä, sateenkaarevassa seurassa. (http://instagram.com/gaymersnight)

Vantaan sateenkaarevat nuorten illat ovat suunnattu 13–20-vuotiaille seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville nuorille (https://www.instagram.com/sateenkaarevat_vantaa/)

Vantaan Tyttöjen Tilan Sateenkaariryhmä Ryhmä on suunnattu seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön kuuluville tai identiteettiään pohtiville 10–28-vuotiaille nuorille. Tapaamiset ovat tiistaisin klo. 16.30–19.00. Sateenkaariryhmä tarjoaa turvallisen tilan, jossa voi tutustua muihin rennon yhdessäolon merkeissä. Tilassa noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua (https://instagram.com/vantaantyttojentila/)


YHDISTYKSET

TRANS RY (https://transry.fi/)
SETA RY (https://seta.fi/)
SATEENKAARIPERHEET RY (https://sateenkaariperheet.fi/)

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.