PRIDE 2022

PRIDE 2022

Hyvää juhla Pride-viikkoa!

ONNIGOM on ympäri vuoden syrjinnästä vapaa. Haluamme, että asiakkaillamme ja työntekijöillämme on aina turvallinen olo olla oma itsensä. Nämä arvot ovat lähellä meidän sydäntä ja tulevat olemaan aina osa meidän yritystä ja yrityksen imagoa. Tällä tavoin teemme oman osamme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen näkyvyyteen nyky-yhteiskunnassa.

ONNIGOM MYYMÄLÄ

Olemme tänä vuonna laittaneet extra koristeita meidän myymälään, juhliaksemme Pride kuukautta. Haluamme olla hyvin selkeitä meidän kannasta seksuaali-, sukupuoli- ja muiden vähemmistöjen tukemisessa. Olettekin varmaan nähneet meillä pride lippuja vuoden ympäri, ne tulevat pysymään meillä aina esillä.

SEOUL QUEER CULTURE FESTIVAL

Lahjoitimme tänä vuonna Seoul Queer Culture Festival järjestölle 250($) dollaria.
SQCF Organizing Committee työskentelevät ahkerasti Korean vähemmistöjen vuoksi. He tekevät parhaansa että vähemmistöillä olisi oma juhla jossa he voivat tuntea itsensä hyväksytyksi ja turvalliseksi.
Järjestölle voit lahjoittaa ulkomailta: https://www.paypal.me/sqcforg


APUA & INFOA / AJANVIETTO & VAPAA-AIKA / YHDISTYKSET - Linkkejä

Keräsimme viime vuonna paljon linkkejä niin nuorille kuin turvapaikan, pakolais- ja ulkomaalaistaustaisille seksuaali vähemmistöille, voit lukea postauksen täältä

Rakkaudella:
Ida Kokko
IdaKoo Oy / ONNIGOM Toimitusjohtaja

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.