ATEEZ POP-UP X ONNIGOM

ATEEZ POP-UP X ONNIGOM

ONNIGOM järjestää 1-2.12. Vantaalla Tikkurilassa virallisen hello82 ATEEZ THE WORLD EP.FIN: WILL pop-up- ja cupsleeve -tapahtuman! Tiedossa on siis ensimmäinen Suomessa järjestettävä hello82 pop-up-myymälä!


MISSÄ JA MILLOIN?

ONNIGOM järjestää virallisen hello82 pop-upin Vantaan Tikkurin toisessa kerroksessa (Asematie 4-10, 01300, Vantaa). Pop-upin aukioloaika poikkeaa hieman myymälän omasta aukioloajasta:

Perjantai 1.12.: klo: 12-19

Lauantai 2.12.: klo 10-17


MIKÄ?

Pop-upin tarkoituksena on päästä nauttimaan ATEEZin uudesta albumista yhdessä muiden fanien kanssa. Tapahtumassa voi ostaa erilaisia juomia ja pop-up-tilassa voi viettää aikaa ystävien kanssa esimerkiksi avaten uusia albumeja ja vaihdellen kuvakortteja muiden kanssa!

Saamme ATEEZ THE WORLD EP.FIN: WILL (hello82 pop-up exclusive)  -albumit myyntiin pop-upiin ilmestymispäivänä (1.12.). 

Ostaessasi sekä juoman että albumin saat myös hello82 ATEEZ-cupsleeven. Koska saamme cupsleevejä erittäin rajallisen määrän, on niiden jakaminen rajoitettu 1 per asiakas first-come-first-serve tyyliin. Myös albumien ostaminen on rajoitettu 1 per versio, jotta mahdollisimman monella olisi mahdollisuus päästä nauttimaan albumista julkaisupäivänä! Voit siis ostaa yhteensä 4 albumia (yhden jokaista versiota).

HUOM! Cupsleevet ja albumit ovat rajoitettu päiväkohtaisesti ja ne voivat loppua ennen pop-upin sulkemista. Mikäli perjantaina cupsleevet ja albumit on myyty loppuun, on niitä jälleen saatavilla lauantaina!

Tapahtumassa ei kuitenkaan ole pakko ostaa mitään! Paikalle voi tulla myös ihmettelemään ensimmäistä Suomessa järjestettävää hello82 pop-up-myymälää, koska tila tulee olemaan koristeltu teeman mukaisesti. 


JÄRJESTYSSÄÄNTÖJÄ!

Pop-up-myymälään ei ole erillistä ajanvarausta, joten paikalle voi saapua milloin vain. Jonotus hoidetaan tapahtumapaikalla tarpeen mukaan. Muistathan kuitenkin yleiset käytöstavat. Pidetään kauppakeskuksen käytävät vapaina ja siisteinä, sekä kunnioitetaan muita asiakkaita!

Pop-up-tilassa saa kuvata, mutta otathan huomioon muut ihmiset! Jos julkaiset tapahtumasta sen aikana Twitterissä tai Instagramissa, voit tägätä Onnigomin, hello82n ja hello82europen viralliset tilit! ʕ•ᴥ•ʔノ♡

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.